Garantia produselor


Toate produsele comercializate de  ESO Exclusive Group S.R.L. beneficiaza de o perioada de garantie cuprinse intre 12 si 60 luni, conform legislatiei in vigoare.

Garantia produselor este asigurata de catre producator in baza bonului sau a facturii fiscale.


Pentrul produsele comercializate, garantia este asigurata de catre fiecare producator, in baza bonului sau a facturii fiscale.

In acest caz, puteti lua legatura direct cu producatorul respectiv sau prin intermediul reprezentantului nostru. Mentionam ca, daca veti opta pentru aceasta varianta, timpul de solutionare poate fi mai lung.

 

Certificatul de garantie este un document care ii garanteaza cumparatorului ca, in cazul unui viciu de fabricatie, aparut insa in conditii de respectare a parametrilor optimi de folosire a produsului, acesta va fi remediat sau dupa caz inlocuit, in perioada de garantie care a fost acordata. Constatarea defectiunilor se va face de catre producator.

Precizam totodata ca reparatia sau inlocuirea produselor defecte, aflate in garantie, se va face in termen de 15 zile de la solicitarea consumatorului.Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:


Ne puteti contacta printr-un email la comenzi@baterii-auditive.ro sau telefonic : 0759.133.116. ,oferind detaliile despre modelul produsului achizitionat, data achizitiei, si, daca este posibil, trimiterea unei fotografii cu produsul defect.

Daca produsul face parte din portofoliul unui alt brand, puteti contacta direct respectivul producator, urmand aceiasi pasi explicati aici;


Produsul reparat/inlocuit va putea fi ridicat gratuit din sediu sau va putea fi livrat prin curier, situatie insa in care costul livrarii va intra in responsabilitatea dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre conditiile Returului si ale Garantiilor oferite, inainte de a efectua o comanda, va rugam sa ne contactati la comenzi@baterii-auditive.ro