Retur produse

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Lacul Zanoaga nr. 33, Bl. M8, Sc. B, Et. 10, Ap. 86, Sector 6 Bucuresti fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Reguli importante in cazul returului

 

Produsele vor fi returnate in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte urme de utilizare.

De asemenea, acestea trebuie sa fie trimise catre noi impreuna cu toate accesoriile  si documentele de achizitie (factura/ bon fiscal).


Pentru comenzile achitate cu cardul, oferim posibilitatea returnarii contravalorii produselor in maxim 30 zile de la confirmarea returului, urmand sa primiti suma aferenta, pe acelasi card utilizat pentru tranzactia initiala.

In cazul comenzilor care au fost achitate cu numerar la livrare (plata ramburs), este necesar sa ne oferiti un cont IBAN care va fi utilizat pentru returnarea sumei achitate.

Va rugam sa aveti in vedere ca exista o perioada de procesare a solicitarii de minimum 15 zile lucratoare, necesara pentru corelarea platilor dintre partile implicate (vanzator, curier, client).